Iron Maiden обявиха първите дати за ново турне в Европа догодина.

...
Iron Maiden обявиха първите дати за ново турне в Европа догодина.
Коментари Харесай

Iron Maiden обяви дати за бъдещо турне през 2023 г.

Iron Maiden обявиха първите дати за ново турне в Европа следващата година. То ще се казва The Future Past Tour и започва от Полша през лятото – 13 юни, съобщава 

Доста оптимистично - да вземем за пример барабанистът Нико МакБрейн навърши 70 на 5 юни т.г.

На този стадий Maiden са оповестили, че ще посетят още Италия, Швейцария, Ирландия, Обединеното кралство, Холандия и Белгия, като след това ще бъдат добавяни нови дати. 

От въпросното турне чакаме да чуем песни от новия албум Senjutsu, които не са били свирени онлайн до момента, както и стабилен фокус върху тоталната класика Somewhere In Time от 1986 година. Това се вижда както от оповестения филмов откъс за турнето, по този начин и от самия избор на име за него. В сетлиста ще има и други огромни класики.

А вие помните ли кой е най-големият шлагер от този албум?



Ето какво споделя Стив Харис, представен от рокрадиото.

“След излизането на новия ни албум ние малко променихме сетлиста на актуалното ни турне – Legacy of the Beast, като откривахме концертите си с първите три части от Senjutsu –  както и с декора с японския палат. Няма доста смисъл да повтаряме всичко това, по тази причина помислихме за други благоприятни условия.

Така се спряхме на концепцията още веднъж да се завърнем към албума Somewhere In Time, тъй-като до момента нямаме турне с него обратно в годините. Имаме остарели видеа от 80-те години, само че те по този начин и не са били професионално снимани.

Фенове от целия свят ни молят да включим разнообразни остарели части в турнетата си и в този момент те най-накрая ще получат доста от тях. Ще има и някои изненади, за които сме сигурни, че ще ви харесат. За нас ще съставлява изключително наслаждение да свирим и някои от по-дългите и епични части от Senjutsu, знаем, че очаквахте това! Задават се вълнуващи моменти и нямаме самообладание да ви забележим още веднъж в Обединеното кралство, Ирландия и Европа. “ 

Масовата продажба на билети за тура стартира на 14 октомври. Предстои да бъдат оповестени нови дати (надяваме се и държави). В момента от Iron Maiden са на турне в Съединени американски щати. Тук може да видите малко видео за идната европейска обиколка:



Ето и до момента обявените дати:

Iron Maiden, The Future Past Tour 2023
European leg

Jun 13 – Krakow, Poland @ Tauron Arena
Jun 19 – Zurich, Switzerland @ Hallenstadion
Jun 24 – Dublin, Ireland @ 3 Arena
Jun 26 – Glasgow, Scotland @ OVO Hydro
Jun 28 – Leeds, UK @ First Direct Arena
Jun 30 – Manchester, UK @ AO Arena
Jul 03 – Nottingham, UK @ Motorpoint Arena
Jul 04 – Birmingham, UK @ Utilita Arena
Jul 07 – London, UK @ O2 Arena
Jul 11 – Amsterdam, Netherlands @ Ziggo Dome
Jul 13 – Antwerp, Belgium @ Sportpaleis
Jul 15 – Milan, Italy @ The Return Of The Gods Festival 
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР